VDL koeriers is begonnen in 1993 als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig zelfstandig koeriersbedrijf met een uitgebreid wagenpark.
Wij verzorgen voor diverse klanten zendingen tot 500 kg nationaal en internationaal.
Op dit moment kunnen wij terugblikken op ruim 30 jaar ervaring in de vervoersbranche, wat heeft geresulteerd in het kunnen aanbieden van complete logistieke oplossingen.

Omdat wij een niet al te groot bedrijf zijn, kunnen wij persoonlijk contact garanderen, wat uiteindelijk garant staat voor hoge kwaliteit.
Professioneel, service- en klantgericht, 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn enkele kenmerken voor ons bedrijf.

VDL koeriers is een organisatie die steeds met enthousiasme aansluit op de dynamiek van het moderne bedrijfsleven.
Deze stelt gekwalificeerde eisen aan het vervoer van uw goederen, welke snel, accuraat en uiterst betrouwbaar dient te zijn.

Iedere zending is voor ons even belangrijk en wordt met aandacht, zorg en voorzichtigheid behandeld.
Onze service garandeert een daadwerkelijke overdracht van uw zending in handen van de geadresseerde.
Wij beschikken over een gedegen wagenpark met nette, betrouwbare en ervaren chauffeurs die uw (urgente) zending naar elk gewenst adres vervoeren.
Al onze voertuigen zijn rookvrij en uitgerust met moderne communicatie- en navigatie apparatuur en natuurlijk met alles wat nodig is om uw zending veilig en geborgd te vervoeren.

Onze focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht maakt ons tot een ideale partner voor steeds meer bedrijven.
VDL koeriers heeft de naam opgebouwd een solide en betrouwbare partner te zijn in sneltransport, verzending en alles wat daar bij hoort.
Uw zending wordt opgehaald c.q. afgeleverd op de tijd of dag die U wenst. Direct, de volgende dag, ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat,… alles is mogelijk!
Wij leveren onze zendingen snel, economisch en zorgvuldig.

Onze planning is bereikbaar tijdens kantooruren maar wij zijn 24/7 inzetbaar.